Jemako Mat zwart M (73 x 52 cm)

Artikelnummer: 1526
Vorige Artikel 74 van 127 Volgende
€ 49,90 (inclusief 21% btw)

Wasbaar in de wasmachine op 30°

De nieuwe JEMAKO voetmat is er! Nog beter dan de vorige! Neemt bijzonder veel vuil en vocht op, is dunnner (dus past onder bijna elke deur) en de anti-slip coating aan de achterkant is nóg beter.

Door z’n speciale borstelstructuur beschikt onze Voetmat over een bijzonder hoge water- en vuilabsorptie. Schoenzolen worden bij het afvegen optimaal gereinigd en gedroogd. De mat past tevens dankzij z’n extra platte design in elke entreezone en onder nagenoeg elke deur. Aangezien de mat beschikt over een antislip coating is wegglijden van de mat op schone, droge ondergronden zo goed als onmogelijk. De mat is stevig, duurzaam en pluisvrij en zelfs geschikt voor vloeren  met vloerverwarming. 

Beschikbare productvarianten: 

  • Voetmat S  (62 x 39 cm)
  • Voetmat M  (73 x 52 cm)
  • Voetmat L  (122 x 79 cm)

Bij bepaalde vloeren (zoals pvc dat weekmakers bevat) wordt aangeraden op de eerste plaats de aanbevelingen van de vloerfabrikant op te volgen. 

De Voetmat kan bij 30° C in de machine worden gewassen en mag bij gereduceerde temperatuur in de wasdroger. Let er s.v.p. op de mat met de pool naar buiten in de machine te doen. Het gebruik van een waszak is niet nodig. Ook al is drogen in de wasdroger bij gereduceerde temperatuur mogelijk, bevelen wij toch aan de Voetmat liggend op een wasrek te drogen en de rugcoating niet aan de zon bloot te stellen.    

Naargelang de mate van vervuiling kan het ook een optie zijn de mat gewoon uit te kloppen of af te zuigen. Voor de was dient dit sowieso altijd te gebeuren om grove vuildeeltjes en steentjes te verwijderen. Wij adviseren bovendien om de mat voor het wassen met een borstel van dierharen te ontdoen. Wassen voor het eerste gebruik is niet nodig. De mat pas op z’n plaats terugleggen als hij helemaal droog is. Aanbevolen wasfrequentie: afhankelijk de mate van vervuiling circa om de twee maanden

  • Voor-, tuin-, of kelderdeuren
  • Garages en bedrijfsruimtes
  • Ingang bij een winkel, in hotels en restaurants, enz.

Samenstelling: 
Microvezel: 58% polyester, 36% polyamide, 6% Viscose 

Wat is het bijzondere aan de borstelstructuur van de voetmat? 
De speciale borstelstructuur heeft naast een bijzonder goede vuil- en wateropnamecapaciteit het extra voordeel, dat deze duidelijk sneller droogt en absoluut pluisvrij is. Een verdere optische winst vanwege de nieuwe vezelstructuur, zijn de afgeronde hoeken. 

Wat is het bijzondere aan de ruglaag van de voetmat? 
Tegenover vele andere voetmatten bieden onze voetmatten een bijzonder hoogwaardige ruglaag, die de voetmat zeer robuust en slipvast maakt. Op droge, schone ondergronden is het glijden van de mat daardoor zo goed als onmogelijk.  

Is de voetmat voor alle ondergronden geschikt? 
De voetmat tolereert zich met bijna alle ondergronden binnen resp. in de overdekte buitenruimtes. Ook op vloeren met vloerverwarming en geolied parket kan deze probleemloos worden gebruikt. Het is echter te adviseren, bij bepaalde vloeren (zoals PVC, die weekmakers bevat) vooraf het advies van de vloerfabrikant in acht te nemen. 

 

 


 

© 2017 - 2021 Mariet Morren, JEMAKO® distributiepartner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel