EcoPlus

ECO Plus

Heeft u in het verleden al veel verschillende reinigingsproducten, doeken en wissers voor een zogenaamd gunstige prijs gekocht? En moest u ze dan na korte tijd al weer weggooien en opnieuw uw portemonnee trekken, omdat uw reinigingsmiddelen onbruikbaar, versleten of niet effectief waren? Spaar dan samen met ons effectieve en uitgebreide assortiment zowel uw portemonnee en het milieu!
Hoe gaat dat in z'n werk?
Heel eenvoudig: de samenstelling van de JEMAKO vezels maakt het mogelijk lichte vervuilingen ook op oneffen en ruwe oppervlakken pluisvrij en met uitsluitend water te verwijderen. Pas bij hardnekkig vette, kalkhoudende of olieachtige vervuilingen worden de JEMAKO reinigingsmiddelen ingezet.
Het ECO Plus principe betekent:
Duidelijke gebruiksaanwijzingen evenals navulverpakkingen besparen kosten en beschermen, door meervoudig gebruik, het milieu. Geen of geringe toxiciteit ten opzichte van in het water levende organismen, alle tensiden die het product bevat zijn makkelijk biologisch afbreekbaar. Er worden geen of alleen volgens de gedragscode van de internationale organisatie van parfumfabrikanten geproduceerde of behandelde geurstoffen gebruikt. De effectiviteit van de producten wordt continu door desbetreffende laboratoriumonderzoeken en consumententests bevestigd. Onze producten bevatten duidelijke doseeraanwijzingen. Door de juiste dosering spaart u kosten en beschermt u gelijktijdig het milieu

 

 

Vragen of advies?
Ma-Vr 9:00-17:00 uur

 Tel.  0649405912

© 2017 - 2022 Online JEMAKO shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel